Onze mensen

Als schepen is Filiep bevoegd voor welzijn en sociaal beleid (armoedebestrijding, gezondheid, senioren, inburgering en integratie,...), voor sociaal, vernieuwend en duurzaam wonen, voor groen-, natuur- en bosontwikkeling en dierenwelzijn.

 

Filiep houdt zitdag op zijn kantoor in het stadhuis op woensdag van 10u30 tot 12 uur. Telefonisch is hij bereikbaar op 0499/20 92 11 of je kan mailen.

Verpleegkundige in Woonzorgcentrum Vincenthove met een passie voor muziek, passief en actief, voor kunst en cultuur, natuur...

Droomt van een groene, bruisende, warm menselijke stad : Roeselare.

 

Groen is voor mij de partij die zorgt voor voldoende zuurstof in onze stad.

Letterlijk,  door bewuste en consequente ecologische voorstellen en maatregelen.

Maar ook figuurlijk door zorg te dragen voor alle generaties, en op tijd achterom te zien of iedereen nog mee is.

Na drie jaar gedreven inzet in de OCMW-raad maakte Steven van 2016 de overstap naar de gemeenteraad. Steven is slager, videograaf, familieman, Rumbekenaar en zoveel meer. Alles met heel veel passie. 

Groen is een partij van mensen. Sommigen op het voorplan, maar ook veel achter de schermen. De raadsleden staan het meest in het licht, ik vertegenwoordig graag al onze leden als een tussenfiguur. Hen samenbrengen en horen zijn mijn belangrijkste zorgen.

Ook zin om mee te helpen of denken, neem dan graag contact met me op: bert.wouters.roeselare@gmail.com.

Eddy Demeersseman zetelt in de Raad Maatschappelijk Welzijn van het OCMW. Daarnaast is hij lid van de Raad van Bestuur van het Zorgbedrijf Roeselare. Het Zorgbedrijf verzamelt alle zorgdiensten van het OCMW en de Stad Roeselare. Door deze diensten te bundelen wil men nog beter en efficiënter samenwerken. Eddy is daarnaast ook bestuurder van AZ Delta.

 

 

 

 

Fino zetelt in het Sociaal Comité van het OCMW. Vanuit haar jarenlange beroepservaring kent ze geen andere de noden van mensen in armoede, de mazen van het net, de gevoeligheden en de valkuilen.

Annick Willemans is provinciaal voorzitter van Groen West-Vlaanderen.

Voor Groen Roeselare is ze webmaster.

Ze woont in Rumbeke, en werkt in Gent bij een informaticabedrijf, dat programma's voor lokale overheden ontwikkelt.